top of page
Vismarkt

Een wekelijkse verrassing uit de Noordzee

icon_visenmeer.png
Kaapse Viskot @ Fenix Food Factory 

Dat het eten van vis goed voor ons is weten we allemaal. Toch eten we lang niet iedere week vis. Met onze verrassingstas verse Noordzeevis brengen we de vis terug naar het bord.

 

"Onze gerechten zijn geen dag hetzelfde. Wij werken met dagverse producten uit het seizoen en hanteren een zero waste policy"

De Goede Vissers

Elke week wordt er door de Goede Vissers op de Noordzee gevist. Zij willen korte transparante ketens ontwikkelen, vanuit de zee tot op het bord. Zodat jij weet hoe de vis gevangen is, waar en door wie. Door zorgvuldig te vissen wordt topkwaliteit geleverd en de korte keten zorgt ervoor dat de vis supervers bij jou op je bord komt.

Vis is gezond

Het eten van vis is gezond en goed voor onze hart en bloedvaten en het advies om minimaal 1 keer per week vis te eten is ons ook wel bekend. Toch ligt dat stukje vis niet iedere week op ons bord. En als er dan vis wordt gegeten, dan staat er vaak zalm, tonijn of tilapia op het menu. Vis die van heel ver komt en heel veel belastende kilometers heeft af moeten leggen om hier te komen. En dat terwijl er genoeg mooie en heerlijke vissen in onze Noordzee zwemmen.

Kaapse Vistas

Heb je wel eens van wijting gehoord? Of rode poon in een zelfgemaakte tomatensaus geproefd? Met onze Kaapse vistas verrassen we je iedere week of iedere twee weken met een mooi aanbod Noordzeevis. Ook geven we je advies over hoe je de vis het beste kunt bereiden en trakteren we je eens in de zoveel tijd op een mooi recept. Jij kiest zelf hoevaak je de vis wilt ontvangen en voor hoeveel personen. Je kunt kiezen uit 1 of 2 soorten vis.

Noordzeevis

Wist je dat er ongeveer 220 verschillende soorten vis in de Noordzee leven, maar dat er op slechts 30 commercieel gevist wordt? 90% van deze vissen worden geëxporteerd, en de vis die op ons bord ligt is 9 van de 10 keer geïmporteerd en komt van ver. Zonde, want de Noordzee is een van de meest schone zeeën ter wereld en biedt een enorme variëteit aan prachtige en heerlijke vissen. Door Noorzeevis te kopen investeer je in een duurzame korte keten. Daarnaast zorgt de korte keten ervoor dat de vis supervers bij jou op je bord komt.

€ 16,50

 

Inhoud

  • 2 soorten verse Noordzee vis (in porties van 2)

  • Schoongemaakt en gevacumeerd zodat het ook
    de vriezer in kan

  • Inclusief bereidingswijze

De tas is op vrijdag en zaterdag af te halen in de Fenix

Food Factory. 

Inhoud en prijs
Vissersboot

Abonneren

Aantal personen
Frequentie

Bedankt voor je aanmelding!

We schrijven het bedrag automatisch af. Je kunt je abonnement maandelijks stopzetten.

bottom of page