zilveren Vissen

Kaapse vis uit de Noordzee

icon_visenmeer.png
vrijdag t/m zondag @ Fenix Food Factory 

Een gevarieerd aanbod vis, vers uit de Noordzee en vanaf nu verkrijgbaar in onze marktkeuken. De Kaapse Viskot staat voor een eerlijke, transparante keten zodat jij als consument weet waar de vis gevangen is, en door wie. Daar worden wij nou blij van!

 

"Onze gerechten zijn geen dag hetzelfde. Wij werken met dagverse producten uit het seizoen en hanteren een zero waste policy"

De Goede Vissers

Elke week wordt er door de Goede Vissers op de Noordzee gevist. Zij willen korte transparante ketens ontwikkelen, vanuit de zee tot op het bord. Zodat jij weet hoe de vis gevangen is, waar en door wie. Door zorgvuldig te vissen wordt topkwaliteit geleverd en de korte keten zorgt ervoor dat de vis supervers bij jou op je bord komt.

Noordzeevis

Wist je dat er ongeveer 220 verschillende soorten vis in de Noordzee leven, maar dat er op slechts 30 commercieel gevist wordt? 90% van deze vissen worden geëxporteerd, en de vis die op ons bord ligt is 9 van de 10 keer geïmporteerd en komt van ver. Zonde, want de Noordzee is een van de meest schone zeeën ter wereld en biedt een enorme variëteit aan prachtige en heerlijke vissen. Door Noorzeevis te kopen investeer je in een duurzame korte keten. Daarnaast zorgt de korte keten ervoor dat de vis supervers bij jou op je bord komt. En daar worden wij heel erg blij van!

Maak kennis met onze vis

Op maandag krijgen wij het te verwachten aanbod vis binnen en op dinsdag doen wij onze bestelling. Op woensdag komt de vis aan wal en wordt op donderdag bij ons bezorgd. Wij maken dan jouw bestelling in orde zodat jij jouw bestelde vis van vrijdag t/m zondag bij ons kunt ophalen. De vis gaat dus direct vanuit zee naar jouw bord. 

icon_visenmeer.png
Het menu
Visnet
Ik haal mijn bestelling op

Het blijft altijd een verrassing welke vis er in onze netten zwemt. Mocht je bestelde vis niet aan wal komen, dan bieden we je een vergelijkbaar alternatief. 

Bedankt voor je bestelling!

Bestel hier jouw vis