Kaapse vis uit de Noordzee

zaterdag & zondag @ Fenix Food Factory 

Een gevarieerd aanbod vis, vers uit de Noordzee en vanaf nu verkrijgbaar in onze marktkeuken. De Goede Vissers staan voor een eerlijke, transparante keten zodat jij als consument weet waar de vis gevangen is, en door wie. Daar worden wij nou blij van!

 

"Onze gerechten zijn geen dag hetzelfde. Wij werken met dagverse producten uit het seizoen en hanteren een zero waste policy"

De Goede Vissers

Elke week wordt er door de Goede Vissers op de Noordzee gevist. Zij willen korte transparante ketens ontwikkelen, vanuit de zee tot op het bord. Zodat jij weet hoe de vis gevangen is, waar en door wie. Door zorgvuldig te vissen wordt topkwaliteit geleverd en de korte keten zorgt ervoor dat de vis supervers bij jou op je bord komt.

De Goede Vissers

Elke week wordt er door de Goede Vissers op de Noordzee gevist. De Goede Vissers willen korte transparante ketens ontwikkelen, vanuit de zee tot op het bord. Zodat jij weet hoe de vis gevangen is, waar en door wie. Door zorgvuldig te vissen wordt topkwaliteit geleverd en de korte keten zorgt ervoor dat de vis supervers bij jou op je bord komt.

Maak kennis met onze vis

Op maandag krijgen wij het te verwachten aanbod vis van de Goede Vissers binnen en op dinsdag doen wij onze bestelling. Op donderdag komt de vis aan wal en wordt op vrijdag bij ons bezorgd. Wij maken dan jouw bestelling in orde zodat jij jouw bestelde vis op zaterdag en zondag bij ons kunt ophalen. De vis gaat dus direct vanuit zee naar jouw bord. 

Ik haal mijn bestelling op

Het blijft altijd een verrassing welke vis er in onze netten zwemt. Mocht je bestelde vis niet aan wal komen, dan bieden we je een vergelijkbaar alternatief. 

Bestel hier jouw vis

Altijd op de hoogte blijven van ons nieuws en events?

Fenix Food Factory

Nico Koomanskade 1025

3072 LM Rotterdam

info@fenixfoodfactory.nl

+31 6 46136799

  • Facebook
  • Instagram

Fenix Food Factory © 2021