Vers,

Verser,

Versmarkt.

Maak kennis met de ondernemers die hier met passie en ambacht hun producten verkopen. Zij hebben de Fenix I omgetoverd tot een culinair walhalla waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen, kunt beleven, proeven, eten en leren. 

Wij zijn op zoek naar een:

Slager en 'Popup' stand

Booij Kaasmakers

 Wij houden van kaas! Daarom maken we iedere dag met aandacht en liefde de beste ambachtelijke rauwmelkse kazen en adviseren we je persoonlijk over smaak, rijpheid en achtergrond van de kazen.

 

dinsdag - zondag: 10:00 - 19:00

vrijdag koopavond 10:00-20:00

 

Kaapse Brouwers

 Met onze Kaapse recepten brouwen we non-conformistische bieren. We kiezen voor gedurfde recepten, smaak experimenten en eigentijdse craft bieren. In onze Brewpub op de Kaap (Fenix Food Factory) kan je onze uiteenlopende smaken proeven.

 

dinsdag - zondag: 12:00 - 23:00 uur
 

Jordy's Bakery

Jordy’s Bakery staat voor een kwalitatief goed en puur product. De ambachtelijke desembroden worden gemaakt met alleen basis ingrediënten. Maar vooral aandacht, tijd en handwerk, maakt volgens deze Rotterdamse bakker, de boterham zoals deze bedoeld is.

 

dinsdag - zondag: 08:00 - 22:00 

Bosch & de Jong

Christine Bosch en Folco de Jong hebben hun eigenzinnige boekhandel tussen de ambachtelijke ondernemers. Hier kan je terecht voor de meest meeslepende en bijzondere boeken. 

 

dinsdag - zondag: 10:00 - 19:00

vrijdag koopavond: 10:00-20:00

Blije Wijnen

Maud van Blije Wijnen importeert sinds 2015 zuivere natuurwijnen uit Europa. Naast haar groothandel heeft ze nu bij ons haar eigen wijnbar en bottleshop. Bij Blije Wijnen vind je wijnen gemaakt van druiven, en niets meer. De smaken zijn fantastisch en spannend. Kom vooral eens langs en laat je verrassen. 

 

dinsdag - zon: 12:00 - 23:00 uur

Slager

Wij zijn nog steeds op zoek naar een (Rotterdamse) slager met passie voor zijn vak. Iemand die net als wij erg blij wordt van producten met een duidelijk verhaal en afkomst. Producten die met passie en liefde zijn bereid, van kop tot staart; want voedselverspilling past niet binnen onze visie. Ben jij die slager die graag werkt met eerlijk en goed geboerd Nederlands vlees? Mail ons!

Groente & Fruit

Vanaf 1 juli hebben we een groentewinkel in ons bedrijf, namelijk Anne's Fruit's & Veggies. Wellicht herken je Anne vanuit de winkel van Booij Kaasmakers. Tegenwoordig verkoopt het ex-kaasmeisje de mooiste groenten, fruitsoorten en sappen. Ook kun je terecht voor heerlijke olijven, noten en zuidvruchten. 

dinsdag - zondag: 10:00 - 19:00

vrijdag koopavond: 10:00-20:00

Pop Up

Heb jij een product wat een mooie aanvulling is op het huidige assortiment van de Fenix Food Factory en lijkt het je leuk om jouw product een aantal maanden onder de aandacht te brengen? Dat kan! Wij hebben namelijk een pop UP kavel beschikbaar die we tijdelijk verhuren aan ondernemers met eenzelfde visie. Keertje van gedachten wisselen?

Blijf op de hoogte van ons nieuws & events

Fenix Food Factory © 2020 

Fenix Food Factory

Nico Koomanskade 1025

3072 LM Rotterdam

info@fenixfoodfactory.nl

+31 6 46136799

  • Facebook
  • Instagram

Made by THO