Vers,

Verser,

Versmarkt.

Maak kennis met de ondernemers die hier met passie en ambacht hun producten verkopen. Zij hebben de Fenix I omgetoverd tot een culinair walhalla waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen, kunt beleven, proeven, eten en leren. 

icon_kaas.png

Booij Kaasmakers

 Wij houden van kaas! Daarom maken we iedere dag met aandacht en liefde de beste ambachtelijke rauwmelkse kazen en adviseren we je persoonlijk over smaak, rijpheid en achtergrond van de kazen.

Dinsdag tm zondag 10:00-19:00

 

booij02.jpg
icon_brood.png

Jordy's Bakery

Jordy’s Bakery staat voor een kwalitatief goed en puur product. De ambachtelijke desembroden worden gemaakt met alleen basis ingrediënten. Maar vooral aandacht, tijd en handwerk, maakt volgens deze Rotterdamse bakker, de boterham zoals deze bedoeld is.

Dinsdag tm zondag 08:00-20:00

jordy's.jpg
icon_agf.png

Fruit & Veggies

Anne van Anne's Fruit's & Veggies herken je misschien uit de winkel van Booij Kaasmakers. Tegenwoordig verkoopt het ex-kaasmeisje de meest mooie groente, fruitsoorten en verse sappen. Ook kun je terecht voor heerlijke olijven, noten en zuidvruchten.

Dinsdag tm zondag 10:00-19:00

www.annesfruitsandveggies.com

anne@annesfood.nl

Anne's Fruits and Veggies.jpg
icon_bookstore@2x.png

Bosch & de Jong

Eelkje Bosch en Folco de Jong hebben hun eigenzinnige boekhandel tussen de ambachtelijke ondernemers. Hier kan je terecht voor de meest meeslepende en bijzondere boeken.

Dinsdag tm zondag 10:00-19:00

Dsdfsdfsdfinsda

www.boschendejong.nl

info@boschendejong.nl

bosch1.jpg
icon_popup.png

Mini market

In Anne's mini market vind je allerlei huisgemaakte conserven, chutneys en jammetjes. Maar ook verschillende soorten pasta, chips uit de Hoeksche Waard, olijfolie, sardines op blik en nog heel veel meer lekkers! Je vindt de mini market links naast de ingang.

Dinsdag tm zondag 10:00-19:00

Zelfgemaakte conserven
icon_bier.png

Kaapse Brouwers

Met onze Kaapse recepten brouwen we non-conformistische bieren. We kiezen voor gedurfde recepten, smaak experimenten en eigentijdse craft bieren. In onze brew pub op de Kaap kan je onze uiteenlopende smaken proeven.  

Dinsdag tm zaterdag 12:00-20:00 

Zondag 12:00-20:00

www.kaapsebrouwers.nl

kaap@kaapsebrouwers.nl

kaapse1.jpg
icon_wijn.png

Blije Wijnen

Maud van Blije Wijnen importeert sinds 2015 zuivere natuurwijnen  uit Europa. Naast haar groothandel heeft ze bij ons nu haar eigen wijnbar en bottle shop. Bij Blije Wijnen vind je wijnen gemaakt van druiven, en niets meer. De smaken zijn fantastisch en spannend. Kom vooral eens langs en laat je verrassen. 

Dinsdag tm zaterdag 12:00-20:00

Zondag 12:00-20:00

www.blijewijnen.nl

info@blijewijnen.nl

blijewijnen1.jpg
icon_cider.png

Soda Pop Shop

Mild geïnspireerd op de soda ​fonteinen uit de jaren '30 in de VS is de Soda Pop Shop een smaak-speeltuin voor groot en klein. Met een voortdurend veranderende collectie van verkwikkende, experimentele en soms zelfs heilzame recepturen serveren zij soda's, gefermenteerde dranken en cocktails. 

Dinsdag tm zaterdag 12:00-20:00

Zondag 12:00-20:00

www.sodapopshop.nl

info@sodapopshop.nl

LR-SPS-14-10-20.jpg
icon_butcher.png

Frank's Ambacht

In December is Frank van Laar, zoon van slager Fred van Laar uit Bergambacht, zijn eigen winkel ‘Frank – ambacht van huis uit’ in de Fenix Food Factory gestart. Frank heeft als slagerszoon al van jongs af aan de kneepjes van het vak geleerd. In zijn winkel verkoopt Frank luxe vleeswaren, rundvlees, varkensvlees en malse kippendijen. Allemaal scharrelvlees en afkomstig van Nederlandse bodem. 

Dinsdag tm zondag 10:00-19:00

www.slagerijfrankvanlaar.nl

slagerijfrankvanlaar@gmail.com

Image by Pasha gulian.jpg