top of page

Eigenwijze en gedurfde

smaken

Laat je verrassen door de bijzondere en gedurfde smaken bij een van onze barren.  Een Rotterdams gebrouwen biertje, een unieke en spannende natuurwijn of een eigenwijze cocktail. Er is voor ieder wat wils! En met het mooiste uitzicht op Rotterdam smaakt jouw drankje nog veel beter

icon_bier.png

Kaapse Brouwers

Met onze Kaapse recepten brouwen we non-conformistische bieren. We kiezen voor gedurfde recepten, smaak experimenten en eigentijdse craft bieren. In onze Brewpub op de Kaap (Fenix Food Factory) kan je onze uiteenlopende smaken proeven.

 

dinsdag - zondag: 10:00 - 18:00 (bottle shop)

kaapse1.jpg
icon_wijn.png

Blije Wijnen

Maud van Blije Wijnen importeert sinds 2015 zuivere natuurwijnen uit Europa. Naast haar groothandel heeft ze bij ons nu haar eigen wijnbar en bottle shop. Bij Blije Wijnen vind je wijnen gemaakt van druiven, en niets meer. De smaken zijn fantastisch en spannend. Kom vooral eens langs en laat je verrassen. 

dinsdag - zondag: 10:00 - 18:00 (bottle shop)

blijewijnen1.jpg
icon_cider.png

Soda Pop Shop

Mild geïnspireerd op de soda fonteinen uit de jaren '30 in de VS is de Soda Pop Shop een smaak-speeltuin voor groot en klein. Met een voortdurend veranderende collectie van verkwikkende, experimentele en soms zelfs heilzame recepturen serveren zij soda’s, gefermenteerde dranken en cocktails.

 

dinsdag - zondag: 10:00 - 18:00 (bottle shop)

www.sodapopshop.nl

LR-SPS-14-10-20.jpg
bottom of page