/*setup language switcher*/ $('body').prepend('
nederlands | english
');

kan ik een
kerstpakket
bestellen?

 

 

 

 

 


kan ik bij jullie dineren?

In de tijd waarbij je denkt aan een Kaaps biertje of kaasplankje aan de kade van de Food Factory willen we je het nieuws niet onthouden dat wij voor dit jaar een uniek KERSTPAKKET hebben samengesteld.

Lekker eten en drinken, een originele kaasplank en een zelf vorm te geven Virtual Reality kerstgroet met uw logo ingebouwd zijn de basis van dit kerstpakket. 

Een veelzijdig kerstpakket voor je collega's of relaties.

Tot 1 september 2018 heb je de mogelijkheid dit eindejaarsgeschenk op maat samen te stellen voor je bedrijf. Zorg dat je er snel bij bent.

Interesse? bel of mail ons. 

e. info@fenixfactors.com
t. +31 6 24 73 46 01


In de Fenix Food Factory kan je terecht voor zowel ontbijt, lunch en diner. Als de winkels in de Fenix Food Factory sluiten zijn de Kaapse Kitchen, de Kaapse Brouwers en Stielman Koffiebranders nog open voor een borrel, diner en een kopje koffie. 


Kan ik bij jullie reserveren?

Je kan bij ons niet reserveren tenzij je via zaak.acht een event, lunch of diner boekt. Wij raden aan om voor groepen vanaf 25/30 personen op de vrijdag, zaterdag en zondag contact op te nemen met zaak.acht. Je kan contact opnemen via www.zaakachtrotterdam.nl. 


Mag ik mijn hond meenemen?

Je mag vlekje, dribbel of snuitje gewoon meenemen naar de Fenix Food Factory, mits aangelijnd. 


Wil je voor je bruiloft, werkstuk of onderzoek foto's maken in de Fenix Food Factory dan is dit toegestaan. Houd hierbij wel rekening met andere gasten en vraag bij twijfel toestemming aan de ondernemers voor het fotograferen van hun medewerkers en/of winkel. 
Als je voor commerciële doeleinden en/of met studio apparatuur film of foto's wilt maken moet je hiervoor toestemming vragen via info@zaakachtrotterdam.nl.

Mag ik foto's/film maken in de Fenix Food Factory?


Wij communiceren tijdig op onze Facebookpagina de openingstijden omtrent vakantie en/of feestdagen.

Zijn jullie open met feestdagen?


Je kan een rondleiding krijgen in de Fenix Food Factory. Een rondleiding duurt gemiddeld een half uur en wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Rondleidingen kunnen via info@zaakachtrotterdam.nl gereserveerd worden vanaf 10,- per persoon met een minimum van 100,-. 

Geven jullie ook rondleiding-en?


Wij kunnen rekening houden met de meeste allergieën of dieetwensen maar, omdat er veel ter plekke wordt geproduceerd, o.a. met tarwe, zal je zelf moeten inschatten of je wel/niet bij de Fenix Food Factory kan eten en drinken. Dit is dan ook op eigen risico.
Ook zijn er in de Fenix Food Factory genoeg opties voor vegetariërs.

Houden jullie rekening met mijn allergie en/of dieet?


Helaas verhuren wij geen vaste standplaatsen in de Fenix Food Factory meer. Wel kan je je opgeven voor het huren van een marktkraam waarin je jouw producten kan aanbieden. De afmetingen zijn ca. 298cm breed en 77cm diep. Openingstijden vanaf 10:00 tot 19:00 en op de vrijdagen tot 20:00. Op de dinsdagen t/m vrijdagen € 40,- ex de
btw. Zaterdagen en zondagen € 60,- ex de btw. en exclusief g/w/l en opslag. Bij interesse neem hiervoor contact op met fenixfactors@gmail.com
 

Ik wil ondernemen in de Fenix Food Factory,
kan dat?

 

 


Staat jouw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact op met ons via de Facebook pagina.
Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.